Adviseur Werving- en Selectie

Wij helpen bedrijven bij het vinden van adviseurs werving en selectie. 

Een Adviseur Werving en Selectie!

Een Adviseur Werving en Selectie, wat is dat? 

Een adviseur werving en selectie is iemand die onderdeel is van het recruitment en/of hr team van een bedrijf of instelling. De Adviseur Werving en Selectie is verantwoordelijk voor de aanpak m.b.t. de werving van nieuwe collega’s. 

Waar werken Adviseurs Werving en Selectie?

Campus recruiters werken alleen voor bedrijven die veel budget beschikbaar hebben voor de recruitment van jong talent (studenten, stagiaires en starters). Denk hierbij aan bijvoorbeeld de Big Four kantoren, grote consultants, banken en overheden. Deze organisaties zien het aantrekken van talent als een competitief voordeel dat behaald kan worden ten opzichte van concurrenten. 

Adviseur Werving en Selectie Vacatures, waar kan je die vinden?

In de praktijk zien we voornamelijk vacatures voor Werving en Selectie adviseurs bij overheden zoals gemeentes en overheidsinstellingen. De functie zien we in de praktijk minder voorkomen bij commerciële bedrijven en eigenlijk helemaal niet bij mkb ondernemingen. Het is echt een functie die waarde toevoegt aan organisaties die jaarlijkse tientallen tot honderden vacatures ingevuld moeten krijgen.

Bekijk ook: 

Plan een call in met ons!