Campus Recruiter

Alle informatie over campus recruiters is te vinden op Recruiternext.nl. 

Wij helpen jou bij het vinden van een campus recruiter!

Een Campus Recruiter, wat is dat? 

Een campus recruiter is een recruiter die werkt voor een bedrijf, detacheerder of overheidsinstelling en zich volledig richt op de bemiddeling van hbo en universitaire studenten. Een campus recruiter werkt vanuit een campus zoals een universiteit of hogeschool. Dat betekent echter niet dat een campus recruiter enkel en alleen op de campus van een universiteit of hogeschool werkt. In de praktijk komt het er vaak op neer dat een campus recruiter ook online en buiten de campus bezig is om in contact te komen met kandidaten. 

Waar werken campus recruiters?

Campus recruiters werken alleen voor bedrijven die veel budget beschikbaar hebben voor de recruitment van jong talent (studenten, stagiaires en starters). Denk hierbij aan bijvoorbeeld de Big Four kantoren, grote consultants, banken en overheden. Deze organisaties zien het aantrekken van talent als een competitief voordeel dat behaald kan worden ten opzichte van concurrenten. 

Een Campus Recruiter inhuren? 

Ben je op zoek naar een campus recruiter? Dan is het mogelijk om hiervoor een recruitment vacature te plaatsen op deze website. Daarnaast kunnen wij jou helpen bij het vinden van een campus recruiter door de werving- en selectie aan ons team uit te besteden. 

Campus Recruiter Vacatures, waar kan je die vinden?

Wanneer je op zoek bent naar campus recruitment vacatures is het een idee om je in te schrijven op Recruiternext.nl. Daarnaast zijn er verschillende bedrijven die recruitment vacatures bieden. Een tip is om de website van de grote bedrijven in de gaten te houden. 

Bekijk ook: 

Plan een call in met ons!