HR Adviseur inhuren

Bekijk hier de mogelijkheden tot het inhuren van een HR adviseur via het team van Recruiternext.nl. 

Hoe we jou kunnen helpen?

Wat leuk dat je terecht bent gekomen op de website van Recruiternext.nl. Recruiternext.nl is een vacaturebank voor recruiters en HR professionals in Nederland en België. Naast dat wij opereren als vacaturebank hebben wij ook een team van recruiters aan het werk die helpen bij het vinden van HR adviseurs en HR professionals. Dat betekent dat wij jou kunnen helpen bij het vinden van een getalenteerde HR adviseur, HR medewerker of HR business partner. 

Waarom Recruiternext.nl? 

Recruiternext.nl is geen bemiddelaar zoals vele anderen. Om te beginnen doen wij alleen de bemiddeling van recruiters en HR Professionals. Verder zijn wij gestart als vacaturebank en website om recruiters en HR professionals en plek te geven om nieuwe vacatures en opdrachten te vinden. Daarom werken wij vanuit het idee dat een ”community” veel beter werkt dan alleen een team van recruiters die vacatures invult. De community achter Recruiternext.nl bestaat uit online groepen, social media volgers en zogenaamde ”subscribers” die dagelijks onze nieuwe vacatures en updates ontvangen. 

Wat gebeurt er bij een samenwerking? 

Wanneer jij als opdrachtgevers besluit een opdracht of vacature te publiceren in het netwerk van Recruiternext.nl dan komt jouw vacature dus onder de aandacht in onze doelgroep. Wij benaderen recruiters of HR professionals direct waarvan wij denken dat die goed in de vacature passen. Daarnaast is het idee dat wij de vacature of opdracht delen in onze groepen en in de socials van Recruiternext.nl. Hierdoor zou het mogelijk moeten zijn om in korte termijn veel reacties te ontvangen. 

De doelgroep van Recruiternext.nl

De doelgroep van Recruiternext.nl bestaat (voor het grote deel uit) hbo/wo geschoolde recruiters en hr professionals. Waarbij wij ons richten op alle ervaringen en leeftijden. Zo publiceren wij ook veel recruitment en HR stages op onze website (dit is overigens gratis). 

Wat kost een HR adviseur?

De kosten voor het inhuren van een HR adviseur kunnen flink uitéénlopen. Afhankelijk van de gevraagde ervaring en skills lopen tarieven uitéén van €65,00 per uur exclusief 21% btw tot in sommige gevallen wel €100,00 per uur exclusief 21% btw.

Tijdelijk een HR consultant inhuren 

Het is ook mogelijk een tijdelijk een HR consultant of HR adviseur in te huren via Recruiternext.nl. In onze community zitten veel freelance/zzp HR consultants/adviseurs die in te huren zijn voor tijdelijke opdrachten en projecten. Voor het inhuren van een tijdelijke HR consultant adviseren wij om een opdracht te publiceren op de website van Recruiternext.nl. 

Bekijk ook:

 

Standaard Vacature

Plaats een standaard vacature!

€295,00

Per vacature plaatsing