Een Recruiter inhuren via Recruiternext.nl?

Waarom Recruiternext.nl?

Netwerk

Ben je op zoek naar een recruiter, recruitment marketeer of HR manager? Bekijk dan de mogelijkheden om en recruiter in te huren via het platform van Recruiternext.nl in samenwerking met Recruitmentblog.nl.

Recruiters

Per opdracht of recruitment vacature zijn er andere tarieven en mogelijkheden. Zo adviseren wij in sommige gevallen om een freelance recruiter in te huren en hiervoor een opdracht op ons platform te plaatsen.

Community

In andere gevallen is het beter om eerst naar het aantal sollicitanten te kijken hoe dit verhoogt kan worden. Daarvoor is een recruitment marketeer weer interessanter. Wat de vraag ook is, wij brengen graag een gepast advies uit voor de opdracht.

Wat voor Recruiter ben je naar op zoek?

Corporate Recruiter

Wij helpen jou bij het vinden van een getalenteerde corporate recruiter.

Recruitment Marketeer

Wij helpen jou bij het vinden van een getalenteerde recruitment marketeer.

Talent Acquisition

Wij helpen jou bij het vinden van een getalenteerde talent acquisition specialist.

HR Business Partner

Wij helpen jou bij het vinden van een getalenteerde HR business partner.

Ervaringen

Via Recruiternext.nl hebben wij een getalenteerde HR medewerker gevonden. Deze HR medewerker helpt ons bij alles omtrent het vinden, beheren en behouden van onze verhuizers en logistiek medewerkers.
Mike Gordijn
Eigenaar Gordijn Transport
5/5
Via Recruiternext.nl hebben wij een recruitment marketeer gevonden die onze klanten dagelijks bedient bij het vinden van nieuwe medewerkers via alle mogelijke online kanalen.
Daniel Sanandaji
Oprichter DMS Media
5/5
Het vinden van meubelmakers en timmermannen is in de huidige arbeidsmarkt ontzettend lastig.
Dankzij de recruitment marketeer die wij hebben gevonden via Recruiternext.nl is dit nu een mooi en goed lopend proces geworden.
Casper Meens
Woodever
5/5

Recruiter inhuren

Bekijk op deze pagina de mogelijkheden tot het inhuren van een recruiter, corporate recruiter, interim recruiter of recruitment marketeer. Daarnaast is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een vacature of opdracht te plaatsen voor een HR manager of HR business partners. 

Wanneer een recruiter en wanneer een recruitment marketeer?

In de basis is het verstandig om naar een combinatie van beide te kijken. In de praktijk zien we dat bedrijven die een recruiter inhuren denken dat deze persoon automatisch voor meer sollicitanten kan zorgen. Uiteraard is het de taak van de recruiter om latent werkzoekenden te benaderen, vacatureteksten te schrijven en deze vacatureteksten op verschillende kanalen te publiceren. Echter is er tegenwoordig vaak meer nodig om kandidaten en de doelgroep te bereiken. Bedrijven zijn al snel genoodzaakt te kijken naar campagnes via LinkedIn, Instagram en tegenwoordig zelfs TikTok. Echter is het succesvol draaien van dit soort campagnes een aparte dienst en vakgebied waar recruiters niet altijd kennis van hebben.

Wat kost het inhuren van een recruiter?

De kosten voor het inhuren van een recruiter kunnen flink uitéén lopen. Dat heeft te maken met het feit dat iedere tak binnen de arbeidsmarkt weer heel verschillend kan zijn. Zo is een tech recruiter met een groot netwerk van backend developers in de basis al veel duurder dan een recruiter die zich alleen maar bezighoudt met het werven van bijvoorbeeld productiemedewerkers. Het tarief voor het inhuren van een recruiter begint vaak rond de €45,00 exclusief 21% per uur (voor een junior recruiter) en kan oplopen tot wel €150 exclusief 21% btw per uur (voor een ervaren tech recruiter).

Geïnteresseerd om het gesprek aan te gaan?