Recruiter inhuren

Bekijk hier de mogelijkheden tot het inhuren van een recruiter, recruitment marketeer, campus recruiter of corporate recruiter via Recruiternext.nl. 

Recruiter inhuren

Recruiterenxt.nl is een vacaturebank en platform voor vacatures en freelance opdrachten in de recruitment. Daarbij richten wij ons niet alleen op recruiters. Ook specialisten zoals HR Consultants, Employer Branding Specialisten én Recruitment Marketeers kunnen via Recruiternext.nl een baan of opdracht vinden. Dankzij de groei van ons netwerk de laatste jaren zijn wij steeds beter in staat gebleken om voor bedrijven recruiters en recruitment specialisten te vinden. Het is dan ook mogelijk om via ons team een recruiter in te huren.

Lees hieronder verder voor de mogelijkheden >>

Wat kost het inhuren van een Recruiter? 

De kosten voor het inhuren van een recruiter kunnen flink uitéén lopen. Dat heeft te maken met het feit dat iedere tak binnen de arbeidsmarkt weer heel verschillend kan zijn. Zo is een tech recruiter met een groot netwerk van backend developers in de basis al veel duurder dan een recruiter die zich alleen maar bezighoudt met het werven van bijvoorbeeld productiemedewerkers. Het tarief voor het inhuren van een recruiter begint vaak rond de €65,00 exclusief 21% per uur (voor een junior recruiter) en kan oplopen tot wel €95 exclusief 21% btw per uur (voor een ervaren tech recruiter).

Recruiter of Recruitment Marketeer nodig? 

In de basis is het verstandig om naar een combinatie van beide te kijken. In de praktijk zien we dat bedrijven die een recruiter inhuren denken dat deze persoon automatisch voor meer sollicitanten kan zorgen. Uiteraard is het de taak van de recruiter om latent werkzoekenden te benaderen, vacatureteksten te schrijven en deze vacatureteksten op verschillende kanalen te publiceren. Echter is er tegenwoordig vaak meer nodig om kandidaten en de doelgroep te bereiken. Bedrijven zijn al snel genoodzaakt te kijken naar campagnes via LinkedIn, Instagram en tegenwoordig zelfs TikTok. Echter is het succesvol draaien van dit soort campagnes een aparte dienst en vakgebied waar recruiters niet altijd kennis van hebben.

Contact opnemen? 

Zit je met een recruitment vraagstuk? Of zoek je op korte termijn een tijdelijk inzetbare recruiter? Neem dan contact op met ons team voor een vrijblijvende kennismaking. Of stuur een e-mail naar [email protected]

 

Standaard Vacature

Plaats een standaard vacature!

€295,00

Per vacature plaatsing

Geïnteresseerd om het gesprek aan te gaan?